AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda ışık görmek

Kahve falında mezarda ışık görmek

Kahve falında mezarda ışık görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, zahmete ve derde düşeceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına alamet eder.

Kahve falında mezarda ışık gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınız veya tecrübeleriniz size yardımcı olabilir.

Kahve falında mezarda yeşil ışık görmek sağlığına kavuşacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan ışık çıktığını görmek kısmetlerin çoğalacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarın içinde ışık görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına alamet eder.

Kahve falında mezarda ışık görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında mezar üstünde ışık görmek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ışıklı mezar görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta ışık görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, her açıdan farklılıklar olacağına delalettir.

Kahve falında mezar içinde ışık görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir