AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi mezara gömmek

Kahve falında anneyi mezara gömmek

Kahve falında anneyi mezara gömmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, güven kaybına uğrayacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında anneyi mezara gömmek gördüyseniz:

  • Sizden haber ya da yakınlık bekleyen birisi, size belli etmemekle birlikte içten içe yıkılıyor.

Kahve falında anneyi mezara gömmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine işaret eder.

Kahve falında annesini mezara gömmek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında mezara bir şey gömmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine inanılır.

Kahve falında mezara adam gömmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine alamet eder.

Kahve falında mezara birini gömmek alım gücünün zayıflamayacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine delalettir.

Kahve falında ölüyü mezara gömmek kişinin geri planda kalacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine işaret eder.

Kahve falında diriyi mezara gömmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına delalet eder.

Kahve falında kendini mezara gömmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir