AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini mezar kazarken görmek

Kahve falında birini mezar kazarken görmek

Kahve falında birini mezar kazarken görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine işaret eder.

Kahve falında birini mezar kazarken gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalı, ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında kendini mezar kazarken görmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini mezar kazarken görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi mezarını kazarken görmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına alamet eder.

Kahve falında arabayı kazadan kurtarmak kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında araba kazası yapmak eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında trafik kazasına yardım etmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, işinden ekmeğinden olacağına işaret eder.

Kahve falında trafik kazasında adam öldürmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında trafik kazası geçirmiş birini görmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir