AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarı ters görmek

Kahve falında mezarı ters görmek

Kahve falında mezarı ters görmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, lüksüne de lüks katacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında mezarı ters gördüyseniz:

  • Farklı duruşunuz veya tuhaf tepkileriniz diğerlerini şaşırtabilir.

Kahve falında mezarı ters görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ters mezar görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabının ters döndüğünü görmek çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına delalettir.

Kahve falında ters dönmüş ayak görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabıyı ters giymek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında tersten yazı yazmak yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ters yöne yürümek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine yorulur.

Kahve falında terlikleri ters giymek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir