AnaSayfa / Genel / Kahve falında ecnebi erkek görmek

Kahve falında ecnebi erkek görmek

Kahve falında ecnebi erkek görmek kirli işlere bulaşacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, uzaktan haberler işiteceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ecnebi erkek gördüyseniz:

  • Olayların ortasında kaldığınızı hissederseniz, daha da fazla büyütmemeniz gerekiyor.

Kahve falında ecnebi erkek görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında ecnebi mezarlığı görmek ortak edineceğine, keyfinin olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini erkek görmek çok kötü hissedileceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında erkek gömleği yıkamak sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin erkeğin öldüğünü görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşının parmağında yüzük görmek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine yorulur.

Kahve falında erkek bebeğini görmek sağlığının bozulacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine inanılır.

Kahve falında yakışıklı erkekle konuşmak işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir