AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın koktuğunu görmek

Kahve falında mezarın koktuğunu görmek

Kahve falında mezarın koktuğunu görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, bilincin artacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işarettir.

Kahve falında mezarın koktuğunu gördüyseniz:

  • Belli planlarınızın veya işlerinizin acilen yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Kahve falında mezarın koktuğunu görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kokmuş cesetler görmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kokmuş tavuk eti görmek en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında kokmuş cenaze görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sarımsak koktuğunu görmek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, günahların af olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağın koktuğunu görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında kokina çiçeği görmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında kokmuş et görmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir