AnaSayfa / Genel / Kahve falında ebeye gitmek

Kahve falında ebeye gitmek

Kahve falında ebeye gitmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, bununla yüceleceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına işarettir.

Kahve falında ebeye gitmek gördüyseniz:

  • Olan bitenle insanların gördüğü kısımlar arasında büyük farklar olabilir ya da herkes aslında doğruyu öğrenebilecek veya gerçeği görebilecekken olayların yüzeysel kısımlarına odaklanabilirler.

Kahve falında ebeye gitmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına inanılır.

Kahve falında ebe olduğunu görmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ebem kuşağı görmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında doğum ebesi görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işaret eder.

Kahve falında kör ebe oynamak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında doğum ebesi olmak kaza ve belaların çıkmayacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ebelik yapmak gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ebe görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir