AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum ebesi olmak

Kahve falında doğum ebesi olmak

Kahve falında doğum ebesi olmak iş ve mekan değiştireceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında doğum ebesi olmak gördüyseniz:

  • Bazı plan, düzenleme ya da anlaşmalarınızda pürüzler, eksikler ya da hatalar söz konusu olabilir.

Kahve falında doğum ebesi görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında doğum ebesi olmak başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ebe görmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Kahve falında kör ebe oynamak sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, yaşamını kolaylaştıracağına inanılır.

Kahve falında ebe hemşire görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ebelik yapmak alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ebeye gitmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı ebe görmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir