AnaSayfa / Genel / Kahve falında ebelik yapmak

Kahve falında ebelik yapmak

Kahve falında ebelik yapmak yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, şifa edineceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine delalet eder.

Kahve falında ebelik yapmak gördüyseniz:

  • Rekabet hissi yaratan bir kişinin belli konularda ilerlemesi rahatsızlık yaratabilir.

Kahve falında ebelik yapmak huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına alamet eder.

Kahve falında ebe görmek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına delalettir.

Kahve falında doğum ebesi görmek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ebe hemşire görmek sarsılacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ebe olduğunu görmek mutlu günler göreceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı ebe görmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında doğum ebesi olmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında ebelik yaptığını görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir