AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum ebesi görmek

Kahve falında doğum ebesi görmek

Kahve falında doğum ebesi görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, evi yoksa ev alacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, geleceğinizin güzel olacağına, umutlarını kaybedeceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, işlerinin daha da iyi olacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doğum ebesi gördüyseniz:

  • Bir alım için bir dosta arkanı dönüyorsun.

Kahve falında doğum ebesi olmak rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doğum ebesi görmek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, kazancın artacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş ebe görmek hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalettir.

Kahve falında ebe hemşire görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ebe görmek işveren koltuğunda oturacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı ebe görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kör ebe oynamak yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Kahve falında ebe dede görmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, çok hayırlı adımların atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir