AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör ebe oynamak

Kahve falında kör ebe oynamak

Kahve falında kör ebe oynamak aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına, kazancının bereketleneceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kör ebe oynamak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçların arifesindesiniz.

Kahve falında kör ebe oynamak ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş ebe görmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ebeye gitmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan ebesi görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, kendisine olan güveninin artacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı ebe görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ebe hemşire görmek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında ebe görmek bereketli günler geçirileceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ebelik yapmak kendini dinine daha fazla vereceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir