AnaSayfa / Genel / Kahve falında ebe görmek

Kahve falında ebe görmek

Kahve falında ebe görmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, çok iyi atılımlar yapılacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, hastalıktan şifa bulmaya, gülen yüzünün de solacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ebe gördüyseniz:

  • Size karlı bir iş teklif edebilirler.

Kahve falında yaşlı ebe görmek sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ebe görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında ebe dede görmek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine inanılır.

Kahve falında ebe hemşire görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına delalettir.

Kahve falında ebe olduğunu görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ebelik yapmak kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ebeye gitmek kendi işinin patronu olunacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında doğum ebesi görmek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir