AnaSayfa / Genel / Kahve falında ebem kuşağı görmek

Kahve falında ebem kuşağı görmek

Kahve falında ebem kuşağı görmek maddi açıdan ferahlamaya, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında ebem kuşağı gördüyseniz:

  • Gizli teklif veya davetler ilginizi çekebilir.

Kahve falında ebem kuşağı görmek gülüp eğleneceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş ebe görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında doğum ebesi görmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ebelik yapmak maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine alamet eder.

Kahve falında ebe olmak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ebe görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı ebe görmek üzücü olaylar yaşanacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ebeye gitmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir