AnaSayfa / Genel / Kahve falında ebe olduğunu görmek

Kahve falında ebe olduğunu görmek

Kahve falında ebe olduğunu görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, büyük sorunların yaşanacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ebe olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseler ya da aileniz sizi yanlarında görmek isteyebilirler.

Kahve falında ebeye gitmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, isabetli kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında doğum ebesi olmak inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Kahve falında ebem kuşağı görmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ebe olduğunu görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ebelik yapmak işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında yılan ebesi görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı ebe görmek kısmetinin kapanacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kör ebe oynamak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir