AnaSayfa / Genel / Kahve falında düz taban olduğunu görmek

Kahve falında düz taban olduğunu görmek

Kahve falında düz taban olduğunu görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, dertlerin ve sorunların artacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına delalettir.

Kahve falında düz taban olduğunu gördüyseniz:

  • Kafanızda sadece bazı hedefleriniz var.

Kahve falında düz taban olduğunu görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, büyük paralar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düz taban görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine işarettir.

Kahve falında ayak tabanı görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli ayak tabanı görmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tabanını görmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak tabanının kanadığını görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak tabanında kıl görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına alamet eder.

Kahve falında ayak tabanını kara görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir