AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tabanında kıl görmek

Kahve falında ayak tabanında kıl görmek

Kahve falında ayak tabanında kıl görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, zevki sefa içinde olacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine inanılır.

Kahve falında ayak tabanında kıl gördüyseniz:

  • Yaşamsal konforunuzu arttıracak değişiklikler veya sevdiğiniz kişilerle organizasyonlar yapabilirsiniz.

Kahve falında ayak tabanında kıl görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, hedeflerine yaklaşacağına inanılır.

Kahve falında ayak tabanının kesildiğini görmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli ayak tabanı görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında ayak tabanının kanadığını görmek ayrıcalık elde edeceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında ayak tabanında yara görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ayak tabanı görmek iş hayatında günah işleyeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak tabanını görmek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında ayak tabanı öpmek büyük bir ortaklığa gireceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir