AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tabanını görmek

Kahve falında ayak tabanını görmek

Kahve falında ayak tabanını görmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, rızkının da genişleyeceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak tabanını gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda gergin durumlar oluşabilir veya işler iyice karmaşaya dönüşebilir.

Kahve falında ayak tabanını kirli görmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak tabanında yara görmek büyük atılımlar yapacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına alamet eder.

Kahve falında ayak tabanı öpmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ayak tabanı görmek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak tabanında kıl görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli ayak tabanı görmek sevdiği birini kırmaya, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına delalettir.

Kahve falında ayak tabanının kesildiğini görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tabanını kara görmek isyan edeceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir