AnaSayfa / Genel / Kahve falında düz taban görmek

Kahve falında düz taban görmek

Kahve falında düz taban görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, daha güçlü bir hale geleceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında düz taban gördüyseniz:

  • Belli konulardaki ilerlemeniz, çözümleriniz ya da savunmanız kuracağınız stratejiye göre değişiyor.

Kahve falında düz taban görmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, az çalışarak çok gezeceğine tabir olunur.

Kahve falında düz taban olduğunu görmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak tabanında kıl görmek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ayak tabanı öpmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına işaret eder.

Kahve falında ayak tabanı görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında taban görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tabanının kesildiğini görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında kirli ayak tabanı görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir