AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tabanını kara görmek

Kahve falında ayak tabanını kara görmek

Kahve falında ayak tabanını kara görmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, güzel bir yola çıkılacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, ne yapacağını şaşıracağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine yorulur.

Kahve falında ayak tabanını kara gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi başarabilir konumdasınız.

Kahve falında ayak tabanını kara görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında ayak tabanının kanadığını görmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında ayak tabanının kesildiğini görmek başarılarının kalıcı olacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine yorulur.

Kahve falında kirli ayak tabanı görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, insanları sakinleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tabanını kirli görmek onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ayak tabanı öpmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak tabanı görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak tabanını görmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir