AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tabanı görmek

Kahve falında ayak tabanı görmek

Kahve falında ayak tabanı görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında ayak tabanı gördüyseniz:

  • Güçlü bir kişiliğiniz, insanlara yaptırım sağlayan bir yeteneğiniz var.

Kahve falında ayak tabanının kesildiğini görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında ayak tabanında kıl görmek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli ayak tabanı görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine yorulur.

Kahve falında ayak tabanında yara görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında ayak tabanını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tabanı öpmek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak tabanının kanadığını görmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak tabanını kara görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir