AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli ayak tabanı görmek

Kahve falında kirli ayak tabanı görmek

Kahve falında kirli ayak tabanı görmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına alamet eder.

Kahve falında kirli ayak tabanı gördüyseniz:

  • Açık sözlüsünüz.

Kahve falında kirli ayak tabanı görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak tabanını kirli görmek onlara karşı zafer kazanacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine delalettir.

Kahve falında ayak tabanında kıl görmek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak tabanının kanadığını görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tabanını görmek iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına inanılır.

Kahve falında ayak tabanı görmek kararlar alacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına alamet eder.

Kahve falında ayak tabanında yara görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tabanı öpmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir