AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tabanının kanadığını görmek

Kahve falında ayak tabanının kanadığını görmek

Kahve falında ayak tabanının kanadığını görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine, sorunların aşılacağına inanılır.

Kahve falında ayak tabanının kanadığını gördüyseniz:

  • Tam istediğiniz şekilde olmasa da istediğinizi elde edebileceksiniz.

Kahve falında ayak tabanının kanadığını görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında ayak tabanının kesildiğini görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tabanında yara görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak tabanı görmek bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak tabanını görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına işarettir.

Kahve falında kirli ayak tabanı görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına delalettir.

Kahve falında ayak tabanını kirli görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine işarettir.

Kahve falında ayak tabanı öpmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir