AnaSayfa / Genel / Kahve falında düz duvara çıkmak

Kahve falında düz duvara çıkmak

Kahve falında düz duvara çıkmak günahlarının affedileceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düz duvara çıkmak gördüyseniz:

  • Problemleriniz çözülemeyecek kadar zor değiller.

Kahve falında düz duvara çıkmak mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına rivayet eder.

Kahve falında düz duvardan inmek yiyip içeceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine inanılır.

Kahve falında düz duvara tırmanmak geleceğin güzel olacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında düz duvara tırmandığını görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, hastalıklarının son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında düz bir duvara tırmanmak zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düz duvar görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına delalet eder.

Kahve falında düz duvarda yürümek kazancın sürekli artacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına rivayet eder.

Kahve falında düzlüğe çıkmak hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir