AnaSayfa / Genel / Kahve falında düz duvardan inmek

Kahve falında düz duvardan inmek

Kahve falında düz duvardan inmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, yol kat edeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına işaret eder.

Kahve falında düz duvardan inmek gördüyseniz:

  • Belli bir planınız kabul görebilir veya hızla yenilenmesi gerektiği ortaya çıkabilir.

Kahve falında düz duvardan inmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına alamet eder.

Kahve falında düz duvara tırmanmak bazı ortak işlere gireceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düz bir duvara tırmanmak ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, sorunların çabucak atlatılacağına işarettir.

Kahve falında düz duvar görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, büyük bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında düz duvarda yürümek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına işaret eder.

Kahve falında düz duvara tırmandığını görmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düz duvara çıkmak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek duvardan inmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir