AnaSayfa / Genel / Kahve falında düz duvar görmek

Kahve falında düz duvar görmek

Kahve falında düz duvar görmek maddi açıdan zarar edileceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düz duvar gördüyseniz:

  • Maddi anlamda büyük kazançlarınız olabilir buna karşılık hakkınızdaki dedikodular da artabilir.

Kahve falında düz duvardan inmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında düz duvara çıkmak taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında düz duvara tırmanmak insanların afiyet bulacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düz bir duvara tırmanmak çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düz duvara tırmandığını görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düz duvarda yürümek kazaya ve belaya yakın olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına delalettir.

Kahve falında düz duvar görmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında düzleştirici görmek isabetli adımlar atacağına, insanlar tarafından sevileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir