AnaSayfa / Genel / Kahve falında düzlüğe çıkmak

Kahve falında düzlüğe çıkmak

Kahve falında düzlüğe çıkmak kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, sıkıntılarını çözeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düzlüğe çıkmak gördüyseniz:

  • Siz ertelemeye çalışsanız da, mevcut bir düzenlemenin bazı parçalarının bir an önce yeniden düzenlenmeye ihtiyacı olabilir.

Kahve falında düz duvara çıkmak işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına inanılır.

Kahve falında düzlüğe çıkmak hayatının da zorlaşacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında düz yola çıkmak rahatsızlık vereceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düz deniz görmek ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında düz çizgi çizmek yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına inanılır.

Kahve falında düz duvara tırmandığını görmek parasal anlamda rahat edeceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında düz yolda koşmak amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalettir.

Kahve falında düz alan görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir