AnaSayfa / Genel / Kahve falında düz duvarda yürümek

Kahve falında düz duvarda yürümek

Kahve falında düz duvarda yürümek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, köşeye sıkıştıracağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düz duvarda yürümek gördüyseniz:

  • İşlerinizi buna göre planlamanızda fayda var.

Kahve falında düz duvarda yürümek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında düz bir duvara tırmanmak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına tabir olunur.

Kahve falında düz duvar görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında düz duvara tırmandığını görmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında düz duvardan inmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine işaret eder.

Kahve falında düz duvara çıkmak yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına işarettir.

Kahve falında düz duvara tırmanmak sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun düz yolda yürümek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir