AnaSayfa / Genel / Kahve falında düz bir duvara tırmanmak

Kahve falında düz bir duvara tırmanmak

Kahve falında düz bir duvara tırmanmak elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, hedeflerini tutturacağına alamet eder.

Kahve falında düz bir duvara tırmanmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde hoşunuza gitmeyecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında düz duvara tırmanmak çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düz bir duvara tırmanmak huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında düz duvara tırmandığını görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Kahve falında düz yere tırmanmak iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, adeta sinirden küplere bineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düz dağa tırmanmak yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, siparişlerinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında düz bir yere tırmanmak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına delalettir.

Kahve falında düz tepeye tırmanmak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında düz duvar görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir