AnaSayfa / Genel / Kahve falında düz duvara tırmandığını görmek

Kahve falında düz duvara tırmandığını görmek

Kahve falında düz duvara tırmandığını görmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, bahtının güzelleşeceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında düz duvara tırmandığını gördüyseniz:

  • Geçmişte verilmiş sözlere bağlı problemler yaşanabilir.

Kahve falında düz bir duvara tırmanmak iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında düz duvara tırmandığını görmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, işinin gücünün yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında düz duvara tırmanmak akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında düz bir yere tırmanmak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, sağlık sorunlarının artacağına işarettir.

Kahve falında düz dağa tırmanmak sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında düz yere tırmanmak çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düz tepeye tırmanmak sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düz duvara çıkmak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir