AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarların içinden geçmek

Kahve falında duvarların içinden geçmek

Kahve falında duvarların içinden geçmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında duvarların içinden geçmek gördüyseniz:

  • Pazarlıklar lehinize sonuçlanabilir.

Kahve falında duvar içinden geçmek kötü günleri geride bırakacağına, küslerin ve dargınların barışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarların içinden geçmek uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına yorulur.

Kahve falında duvarın içinden geçmek düşüncelerini net olarak açamayacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında duvardan geçmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarların arasından geçmek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında duvar arasından geçmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına inanılır.

Kahve falında dar duvardan geçmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında duvarı geçmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir