AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarın içinden geçmek

Kahve falında duvarın içinden geçmek

Kahve falında duvarın içinden geçmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, makamının artacağına, büyük paralar kazanacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarın içinden geçmek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızı takdir edebilirsiniz veya tekrar iletişim kurabilirsiniz.

Kahve falında duvarların içinden geçmek kötü halinden eser kalmayacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvarın içinden geçmek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine inanılır.

Kahve falında duvar içinden geçmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvarı geçmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvardan geçmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar deliğinden geçmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki duvar arasından geçmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına yorulur.

Kahve falında duvarın üzerinden geçmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir