AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar içinden geçmek

Kahve falında duvar içinden geçmek

Kahve falında duvar içinden geçmek geçim derdine düşmeyeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, iş hayatında terfi alınacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, komşular tarafından kötülenileceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar içinden geçmek gördüyseniz:

  • Başarılı olabilmek ya da istediğiniz yönde ilerleyebilmek için önem verdiğiniz kişilerin desteğini almanızda fayda var.

Kahve falında duvar içinden geçmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvarın içinden geçmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarların içinden geçmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına delalettir.

Kahve falında duvarların arasından geçmek saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine inanılır.

Kahve falında iki duvar arasından geçmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında duvar deliğinden geçmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında dar duvardan geçmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvardan geçmek girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir