AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar duvardan geçmek

Kahve falında dar duvardan geçmek

Kahve falında dar duvardan geçmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, rızkının da genişleyeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında dar duvardan geçmek gördüyseniz:

  • Ses ayarı yeni bir sayfa açmada kilit rol oynayabilir.

Kahve falında dar duvardan geçmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında dar bir duvardan geçmek ne yapacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında dar bir pencereden geçmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar bir tünelden geçmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar bir yoldan geçmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına işarettir.

Kahve falında çok dar yerden geçmek ticari faaliyetlerinin artacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına inanılır.

Kahve falında dar bir delikten geçmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar bir yerden geçmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir