AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar arasından geçmek

Kahve falında duvar arasından geçmek

Kahve falında duvar arasından geçmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında duvar arasından geçmek gördüyseniz:

  • Aniden beliren duygusal konular sizi yavaşlatabilir.

Kahve falında duvarların arasından geçmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında duvar arasından geçmek söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında iki duvar arasından geçmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında arabaların arasından geçmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında iki dağ arasından geçmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında kalabalığın arasından geçmek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında köpeklerin arasından geçmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacak arasından geçmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir