AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvardan geçmek

Kahve falında duvardan geçmek

Kahve falında duvardan geçmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, art niyetli kişilere uyacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına işaret eder.

Kahve falında duvardan geçmek gördüyseniz:

  • Geçmişte sizinle benzer olaylar yaşamış kişilerden fikir alabilirsiniz.

Kahve falında dar duvardan geçmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine inanılır.

Kahve falında duvardan geçmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, hanesine huzurun dolacağına delalet eder.

Kahve falında duvarı geçmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında duvar arasından geçmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında iki duvar arasından geçmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvarlardan geçmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine delalettir.

Kahve falında dar bir duvardan geçmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvarın üzerinden geçmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, tüm dileklerin tutacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir