AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarı geçmek

Kahve falında duvarı geçmek

Kahve falında duvarı geçmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, iş öğreneceğine, verimli işlere gireceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında duvarı geçmek gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan tamam olarak kurtulabilirsiniz.

Kahve falında duvarların arasından geçmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar duvardan geçmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvarların içinden geçmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına işarettir.

Kahve falında duvarlardan geçmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine yorulur.

Kahve falında duvar arasından geçmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında duvarın içinden geçmek en yukarılara çıkacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına inanılır.

Kahve falında duvarı geçmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, ister istemez çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarın üzerinden geçmek ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir