AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarların arasından geçmek

Kahve falında duvarların arasından geçmek

Kahve falında duvarların arasından geçmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, moralinin yerine geleceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında duvarların arasından geçmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda istikrarı sağlamak için çaba sarf etmelisiniz.

Kahve falında duvar arasından geçmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında duvarların arasından geçmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında iki duvar arasından geçmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında yılanların arasından geçmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeklerin arasından geçmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabaların arasından geçmek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki dağ arasından geçmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında demir parmaklık arasından geçmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir