AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarları siyah görmek

Kahve falında duvarları siyah görmek

Kahve falında duvarları siyah görmek mutluluğunu kaybetmeyeceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında duvarları siyah gördüyseniz:

  • Arkadaş grubunuzla etkinlerde bulunacak, ilgi alanınıza giren konularda onlarla düzeyli tartışmalar yapacaksınız.

Kahve falında siyah duvar görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine alamet eder.

Kahve falında duvarın siyah olduğunu görmek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin duvarını siyah görmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarı siyah görmek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında duvarları siyah görmek dilediği gibi yaşayacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında duvarda siyah böcek görmek hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, çaresiz durumlarda kalacağına alamet eder.

Kahve falında yıkık duvar görmek güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine işaret eder.

Kahve falında küflenmiş duvar görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir