AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkık duvar görmek

Kahve falında yıkık duvar görmek

Kahve falında yıkık duvar görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, de zenginliğe kavuşacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıkık duvar gördüyseniz:

  • Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir.

Kahve falında evin duvarını yıkık görmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında yıkık duvar görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıkık köprüden geçmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, hayırlı ve güzel olacağına delalettir.

Kahve falında eski ve yıkık ev görmek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında işyerini yıkık görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında yıkık mezar görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkonu yıkık ev görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yıkık eve taşınmak kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, hakkını savunamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir