AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah duvar görmek

Kahve falında siyah duvar görmek

Kahve falında siyah duvar görmek çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, işlerinden feragat edeceğine, tabiri caizse can bulacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah duvar gördüyseniz:

  • Alışılmışın dışında gelişen durumlar veya olanaklar sizin için yararlı bazı sonuçlar doğuracak olabilir ya da siz bir şekilde oluşan ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz.

Kahve falında duvarın siyah olduğunu görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah duvar görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarı siyah görmek eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin duvarını siyah görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvarda siyah böcek görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarları siyah görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvar tırmanmak elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun duvar görmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir