AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarı siyah görmek

Kahve falında duvarı siyah görmek

Kahve falında duvarı siyah görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında duvarı siyah gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirmek için gerekli çabayı sarf etmelisiniz.

Kahve falında duvarı siyah görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah duvar görmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına inanılır.

Kahve falında duvarda siyah böcek görmek işlerinin toparlanacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına inanılır.

Kahve falında evin duvarını siyah görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında duvarın siyah olduğunu görmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine tabir olunur.

Kahve falında duvarları siyah görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabarmış duvar görmek fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında duvarda kıl görmek kurtuluşa ereceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir