AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflenmiş duvar görmek

Kahve falında küflenmiş duvar görmek

Kahve falında küflenmiş duvar görmek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında küflenmiş duvar gördüyseniz:

  • Artık onu fazla bekletmeyin.

Kahve falında duvarda küf görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında evin duvarında küf görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küflü duvar görmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kalp kırıklığı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş duvar görmek falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işarettir.

Kahve falında küflü eşya görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaptığı hataları düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde küf görmek kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ekmeği küflü görmek yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine delalet eder.

Kahve falında küflü tereyağı görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, isteklerinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir