AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin duvarını siyah görmek

Kahve falında evin duvarını siyah görmek

Kahve falında evin duvarını siyah görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, işlerinin çok iyi olacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında evin duvarını siyah gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı hafife almayın.

Kahve falında evin duvarını siyah görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah duvar görmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvarı siyah görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında duvarda siyah böcek görmek başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, günahların da affolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarları siyah görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, ileride çok zengin biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvarın siyah olduğunu görmek bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin duvarının yıkılması görmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında evin duvarlarını yıkamak hakkında dedikodu çıkarılacağına, beklentilerinin yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir