AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarın siyah olduğunu görmek

Kahve falında duvarın siyah olduğunu görmek

Kahve falında duvarın siyah olduğunu görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvarın siyah olduğunu gördüyseniz:

  • Bilginizi arttıracak seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında duvarın siyah olduğunu görmek hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, itibarının ve makamının artacağına delalettir.

Kahve falında siyah duvar görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin duvarını siyah görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine delalettir.

Kahve falında duvarda siyah böcek görmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarı siyah görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında duvarları siyah görmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında duvarları silmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvar sökmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir