AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda siyah böcek görmek

Kahve falında duvarda siyah böcek görmek

Kahve falında duvarda siyah böcek görmek elini haramdan uzak tutacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında duvarda siyah böcek gördüyseniz:

  • Aklınızı kullanmanız veya anlamadığınız yerlerde anlamadığınızı söylemeniz size verilen değeri arttırabilir.

Kahve falında duvarda siyah böcek görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin duvarında böcekler görmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, aksiliklerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvarda böcek görmek büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin duvarında böcek görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında duvarda böcek öldürmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında duvardan böcek toplamak dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına delalettir.

Kahve falında duvarda böcekler görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına inanılır.

Kahve falında duvarda yürüyen böcek görmek herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir