AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarlardan geçmek

Kahve falında duvarlardan geçmek

Kahve falında duvarlardan geçmek bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında duvarlardan geçmek gördüyseniz:

  • Ortaklık veya evlilik kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında iki duvar arasından geçmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, bereketli yağmurlara işaret eder.

Kahve falında duvarın üzerinden geçmek koyu muhabbette kalacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvardan geçmek zor zamanların geride kalacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında duvarı geçmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında duvar deliğinden geçmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvar arasından geçmek ibadetlerini de aksatmayacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına rivayet eder.

Kahve falında dar bir duvardan geçmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında duvarın içinden geçmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir