AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar deliğinden geçmek

Kahve falında duvar deliğinden geçmek

Kahve falında duvar deliğinden geçmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çaresizleşeceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında duvar deliğinden geçmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sevgi alışverişleri çoğalıyor.

Kahve falında duvar deliğinden geçmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, darlık içine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalet deliğinden geçmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük delikten geçmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında delikten geçmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına delalettir.

Kahve falında bir delikten geçmek işleri yoluna sokacağına, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar delikten geçmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük bir delikten geçmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında dar bir delikten geçmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir