AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki duvar arasından geçmek

Kahve falında iki duvar arasından geçmek

Kahve falında iki duvar arasından geçmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, kara kara düşünür olacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında iki duvar arasından geçmek gördüyseniz:

  • Sizi şaşırtacak bir haber almanız ihtimali güçlüdür.

Kahve falında iki duvar arasından geçmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, üzüleceğine ve kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarların arasından geçmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında duvar arasından geçmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına işaret eder.

Kahve falında kalabalığın arasından geçmek birikim yapılacağına, sıhhat ve huzur bulacağına delalet eder.

Kahve falında köpeklerin arasından geçmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında demir parmaklık arasından geçmek gönlünce bir hayat süreceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki dağ arasından geçmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabaların arasından geçmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, ana baba sözü dinlemeye alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir