AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarın üzerinden geçmek

Kahve falında duvarın üzerinden geçmek

Kahve falında duvarın üzerinden geçmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına inanılır.

Kahve falında duvarın üzerinden geçmek gördüyseniz:

  • Tamamlanmamış özel işlerinizin bitirilmesi gerekiyor.

Kahve falında dar bir duvardan geçmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki duvar arasından geçmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine işaret eder.

Kahve falında duvardan geçmek üzgün olacağına, işlerinin yarım kalacağına inanılır.

Kahve falında duvar arasından geçmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında duvarların içinden geçmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işaret eder.

Kahve falında duvarın üzerinden geçmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvarın içinden geçmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvarların arasından geçmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir