AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir duvardan geçmek

Kahve falında dar bir duvardan geçmek

Kahve falında dar bir duvardan geçmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, iyileşme göstereceğine, kudreti ve cesareti bulacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında dar bir duvardan geçmek gördüyseniz:

  • Hassas bir karar almadan önce duygularınızı göstermemenizde fayda var.

Kahve falında dar duvardan geçmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar bir duvardan geçmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında dar bir pencereden geçmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla dar yoldan geçmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına rivayet eder.

Kahve falında dar merdivenden geçmek aralarında bir konuşma geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında dar sokaklardan geçmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar tünelden geçmek geçim derdine düşeceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dar yollardan geçmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir